Depilació de cera tèbia d’un sol ús amb bandes. Utilitzem ceres amb ingredients 100% naturals de primera qualitat aptes també per les pells sensibles. S’aplica a través d’un rodet “roll-on” que permet una depilació exacta i controlada. Aquest tipus de cera no s’aplica en engonals, llavi superior, celles i aixelles. Per a aquestes zones utilitzem cera calenta d’alta qualitat i d’un sol ús.

El nou esmaltat professional que permet lluir durant 14 dies unes ungles perfectes i brillants, fins que el creixement natural de l’ungla destapa l’arrel. Inclou tallar i/o llimar l’ungla, el tractament de les cutícules i la hidratació de la mà i/o del peu. Es retira en uns minuts sense llimar ni danyar l’ungla. Producte original de la casa comercial cnd, sense toluens, formaldehids, ni resines de formaldehid.

Tractament indicat per la cura de la mà. Aporta hidratació profunda i lluminositat a l’instant. Inclou tallar i/o llimar l’ungla, polir i hidratar les cutícules, un bany aromàtic, una exfoliació, una mascareta intensiva i seguidament un massatge. Es finalitza amb l’esmaltat de les ungles.

Tractament intensiu per la cura de la mà amb aplicació final d’un bany de parafina. Consisteix en una teràpia tèrmica que relaxa els músculs de la mà proporcionant alleujament del dolor o la rigidesa a més de ser un tractament altament hidratant ja que suavitza la pell resseca i rugosa. Indicat també en casos d’artritis, artrosis, etc.

Un tractament complet que revitalitza i hidrata els peus en profunditat. Consisteix de bany aromàtic, exfoliació, tractament de durícies, tallar, llimar, mascareta i per finalitzar un massatge relaxant i esmaltar.

El tint de pestanyes és el millor tractament complementari a la permanent de pestanyes. Aquest producte proporciona una coloració intensa de llarga durada a la pestanya i a la cella.

Consisteix en un tractament ràpid i fàcil de realitzar que augmenta el volum de la pestanya alhora que es treballa la forma augmentant la corba i s’aconsegueix un color intens que perdura intacte durant 21 dies.

Maquillatges personalitzats i naturals, sempre tenint en compte la forma, faccions i les característiques de cada rostre. Indicat per a diferents esdeveniments:

  • Per a núvies: inclou assessorament i la prova de maquillatge.
  • Maquillatge de nit/festa.
  • Maquillatge de dia/social.