El peeling mèdic és un tractament que provoca una descamació de la pell, afavorint així la regeneració cel·lular i la renovació de la pell. Millora les imperfeccions, dona més uniformitat, lluminositat i disminueix la profunditat de les arrugues. Tractament recomanat durant l’hivern per a evitar l’exposició solar.  L’aplicació es realitza exlclusivament sota control mèdic. Disposem de peeling mèdic tca (àcid tricloroacètic) i nomelan fenol, tractament de mediderma apte per tot tipus de pell.

A partir dels 30 anys aproximadament la degradació de les cèl·lules es superior a la regeneració, la pell comença a perdre la seva capacitat per a retenir aigua i comencem a observar les primeres línies fines sobre la pell. L’àcid hialurònic té la funció de suport de les fibres de col·lagen i elastina, manté la pell llisa, millora l’elasticitat i la hidratació ja que és capaç d’absorbir fins a 1000 vegades el seu pes en aigua. També ajuda a reactivar les cèl·lules del teixit conjuntiu produint més col·lagen i millora la capacitat de l’epidermis per a reduir els radicals lliures. L’implant d’acid hialurònic és reabsorbible (temporal), per tant, es pot modificar en funció del gust i les necessitats del pacient en cada moment, permet modificar el volum i l’augment desitjat. Té una durada aproximada de 6 mesos. Indicat per pells fines i deshidratades, ideal pel tractament de línies d’expressió i arrugues superficials o profundes. Especialment dissenyat per a restaurar els volums del rostre com pòmuls o el perfil labial. Consisteix en un tractament no-quirúrgic. Es pot aplicar sense anestèsia, ja que no provoca dolor. Es pot sentir una lleugera molèstia totalment tolerable. S’obtenen resultats naturals d’efecte immediat.

La toxina butolínica de tipus a és un medicament que relaxa la musculatura en el punt d’aplicació, produint així una inhibició de la contracció muscular responsable de l’arruga, proporcionant una aparença més jove. Indicat per a suavitzar les línies d’expressió no desitjades. No canvia l’aparença ni deixa el rostre sense expressió. S’aplica sense anestèsia ja que no produeix dolor. Els primers resultats s’observen aproximadament als 5 dies posteriors al tractament.

Tècnica que permet incrementar l’eficàcia dels principis cosmètics ja que són introduïts amb una agulla fina dins la pell. Les vitamines són eficaces per a la lluita contra l’envelliment. Es tracta de microinjeccions superficials que ajuden a prevenir o tractar l’envelliment, millorar les arrugues i la flaccidesa aportant una revitalització global de la pell facial. Indicat per a totes les edats, per a persones joves que comencen a mostrar els primers signes d’envelliment i persones més grans, com a complement d’altres procediments. Si es combina amb altres tractaments, augmenta els resultats.