Benvinguts a CEMES,

CEMES, Centre d’Especialitats Mèdiques, Estètica i Salut, va ser fundat l’any 2006, sota la direcció de la doctora Antònia Jové i està acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb el nº E17917568.

La finalitat de CEMES és oferir els tractaments més adaptats per a cada cas de forma personalitzada, ètica i humana.

Us acollim en un ambient confortable i relaxant, on gaudireu del plaer de cuidar-vos de la manera més natural amb la millor cosmètica i la tecnologia més avançada, en mans de professionals que formen un equip dinàmic amb l’experiència d’anys i en constant formació. Ens apliquem en la constant innovació en tècniques de massatges tradicionals i orientals, en un espai ple d’harmonia i benestar. Intentem oferir als nostres clients els tractaments més avançats i segurs en el mon de l’estètica.

"El nostre objectiu principal és ajudar al benestar personal, tan físicament com psíquicament, de la forma més natural possible."

Us convidem a visitar les nostres instal·lacions per oferir-vos el nostre assessorament i els nostres serveis sense cap compromís.

La depilació amb làser, la fotodepilació i la llum per pulsacions són mètodes de depilació que permeten la reducció o l'eliminació del pèl de forma permanent en qualsevol part del cos.

A través d'estudis clínics s'ha demostrat la seva seguretat i la seva eficàcia.

Disposem de diferents mètodes personalitzats i adaptats per ajudar als pacients que han de deixar el tabac per motius de salut o que decideixin deshabituar-se'n i desintoxicar-se'n.

L'acupuntura forma part de la medicina tradicional xinesa mitjançant la qual s'insereixen agulles d'un sol ús, petites i primes, a la pell en punts específics del cos. Indicat per a desbloquejar i reconduir l'energia pels canals energètics del cos i estimular els òrgans vitals. Alleuja el dolor, relaxa i corregeix els trastorns de l'organisme.

L'homeopatia és un mètode terapèutic que consisteix a administrar al pacient dosis infinitament petites d'una substància d'origen natural. La finalitat és activar les defenses de l'organisme per obtenir progressivament una millora i, en molts casos, la curació de la malaltia.

Està indicada per tractar tot tipus de malalties, dolors i mal estar, tan físics com psíquics de tota la família. Molt ben tolerat pels nens, els nadons, les dones embarassades i els ancians.