Benvinguts a CEMES,

CEMES, Centre d’Especialitats Mèdiques, Estètica i Salut, va ser fundat l’any 2006, sota la direcció de la doctora Antònia Jové i està acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb el nº E17917568.

La finalitat de CEMES és oferir els tractaments més adaptats per a cada cas de forma personalitzada, ètica i humana.

Us acollim en un ambient confortable i relaxant, on gaudireu del plaer de cuidar-vos de la manera més natural amb la millor cosmètica i la tecnologia més avançada, en mans de professionals que formen un equip dinàmic amb l’experiència d’anys i en constant formació. Ens apliquem en la constant innovació en tècniques de massatges tradicionals i orientals, en un espai ple d’harmonia i benestar. Intentem oferir als nostres clients els tractaments més avançats i segurs en el mon de l’estètica.

"El nostre objectiu principal és ajudar al benestar personal, tan físicament com psíquicament, de la forma més natural possible."

Us convidem a visitar les nostres instal·lacions per oferir-vos el nostre assessorament i els nostres serveis sense cap compromís.

SPA MARINE SPICE

 

ENVOTURA “PLÀCIDA SEDA”

Exfoliació corporal a base de la combinació d'espècies aromàtiques i medicinals, seguit d'un massatge amb olis essencials. Finalment, una envoltura d'extractes de seda que aporta a la teva pell màxima fermesa i hidratació.

EXÒTIC CEYLAN

Massatge corporal que consisteix en l'aplicació d'oli de canyella, combinant les mans amb autèntiques cargoles marines per aconseguir una màxima relaxació.

DELICIÓS MASSATGE ORIENTAL

Consisteix en l'aplicació d'olis essencials calents. Es realitza un massatge neurosedant amb les exòtiques pindes compostes d'espècies i arròs, de propietats antioxidants i nutritives.