Benvinguts a CEMES,

CEMES, Centre d’Especialitats Mèdiques, Estètica i Salut, va ser fundat l’any 2006, sota la direcció de la doctora Antònia Jové i està acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb el nº E17917568.

La finalitat de CEMES és oferir els tractaments més adaptats per a cada cas de forma personalitzada, ètica i humana.

Us acollim en un ambient confortable i relaxant, on gaudireu del plaer de cuidar-vos de la manera més natural amb la millor cosmètica i la tecnologia més avançada, en mans de professionals que formen un equip dinàmic amb l’experiència d’anys i en constant formació. Ens apliquem en la constant innovació en tècniques de massatges tradicionals i orientals, en un espai ple d’harmonia i benestar. Intentem oferir als nostres clients els tractaments més avançats i segurs en el mon de l’estètica.

"El nostre objectiu principal és ajudar al benestar personal, tan físicament com psíquicament, de la forma més natural possible."

Us convidem a visitar les nostres instal·lacions per oferir-vos el nostre assessorament i els nostres serveis sense cap compromís.

PEELING MÈDIC

El peeling mèdic és un tractament que provoca una descamació de la pell, afavorint així la regeneració cel·lular i la renovació de la pell.
Millora les imperfeccions, dona més uniformitat, lluminositat i disminueix la profunditat de les arrugues.
Tractament recomanat durant l’hivern per a evitar l’exposició solar.
L’aplicació es realitza exlclusivament sota control mèdic.
Disposem de peeling mèdic TCA (àcid tricloroacètic) i Nomelan Fenol, tractament de Mediderma apte per tot tipus de pell.

FILS TENSORS FTC

Consisteix en una tècnica no quirúrgica que tensa i redensifica la pell des de l’interor de la dermis. Consta d’un material biocompatible i reabsorbible de total seguretat que afavoreix la producció natural de col·lagen i fibroblasts sobre la zona tractada. S’obté un efecte lifting immediat i de llarga duració per a prevenir, reparar i millorar la flaccidesa. Deixa un rostre molt natural ja que no es veu ni es pot palpar. Indicat per aquelles persones que tinguin els primers signes de flaccidesa o com a tractament preventiu.

IMPLANT AMB ÀCID HIALURÒNIC / REMODELACIÓ LABIAL

A partir dels 24 anys aproximadament la pell comença a perdre la seva capacitat per a retenir aigua i comencem a observar les primeres línies fines sobre la pell. L’àcid hialurònic té la funció de suport de les fibres de col·lagen i elastina, manté la pell llisa, millora l’elasticitat i la hidratació ja que és capaç d’absorbir fins a 1000 vegades el seu pes en aigua. També ajuda a reactivar les cèl·lules del teixit conjuntiu produint més col·lagen i millora la capacitat de l’epidermis per a reduir els radicals lliures.
L’implant d’acid hialurònic és reabsorbible (temporal), per tant, es pot modificar en funció del gust i les necessitats del pacient en cada moment, permet modificar el volum i l’augment desitjat.
Indicat per pells fines i deshidratades, ideal pel tractament de línies d’expressió i arrugues superficials o profundes, especialment dissenyat per a restaurar els volums del rostre com pòmuls o el perfil labial.
Consisteix en un tractament no-quirúrgic. Es pot aplicar sense anestèsia, ja que no provoca dolor. Es pot sentir una lleugera molèstia totalment tolerable. S’obtenen resultats naturals d’efecte immediat.

BOTOX

La toxina Butolínica de tipus A és un medicament que relaxa la musculatura en el punt d’aplicació, produint així una inhibició de la contracció muscular responsable de l’arruga, proporcionant una aparença més jove. Indicat per a suavitzar les línies d’expressió no desitjades. No canvia l’aparença ni deixa el rostre sense expressió. S’aplica sense anestèsia ja que no produeix dolor. Els primers resultats s’observen aproximadament als 5 dies posteriors al tractament.

MESOTERÀPIA FACIAL AMB VITAMINES

Tècnica que permet incrementar l’eficàcia dels principis cosmètics ja que són introduïts amb una agulla fina dins la pell. Les vitamines són eficaces per la llutia contra l’envelliment. Es tracta de microinjeccions superficials que ajuden a prevenir o tractar l’envelliment, millorar les arrugues i la flaccidesa aportant una revitalització global de la pell facial. Indicat per a totes les edats, per a persones joves que comencen a mostrar els primers signes d’envelliment i persones més grans, com a complement d’altres procediments. Si es combina amb altres tractaments, augmenta els resultats.

AQUALYX

Tractament indicat per a eliminar adipòcits i per conseqüent els volums localitzats, sense ser necessari passar per quiròfan. No consisteix en un tractament per aprimar, sinó que tracta zones específiques com malucs, abdomen, genolls, cuixes o braços. A través d’una agulla extra fina s’infiltra una solució acuosa biocompatible i reabsorbible directament al teixit gras (intra-lipoteràpia) que liqua la cèl·lula grassa per a que els lípids s’eliminin de forma natural a través del sistema limfàtic. Els resultats es poden observer des de la primera sessió però solen ser necessàries de 2 a 5 sessions.

ALIDYA

Tractament per prevenir i tractar la cel·lulitis. Consisteix en un producte injectable i indolor que afavoreix el retorn de l’equilibri a l’estructura del teixit gras, actua sobre l’adipòcit estimulant l’alliberació del contingut de greix, afavoreix la microcirculació local i el drenatge limfàtic de les toxines acumulades. Generalment són necessàries 7 a 8 sessions, una setmanal.
Posteriorment es recomanen sessions de manteniment.

MESOTERÀPIA CORPORAL

Consisteix en la infiltració a través d’injeccions indolores de substàncies homeopàtiques composades d’extractes naturals. Indicada per a moldejar la figura de forma localitzada. S’aplica a glutis, cuixes, abdomen, etc. Tractament indicat per eliminar la cel·lulitis ja que actua sobre l’adipòcit estimulant l’alliberació de greix, afavoreix la microcirculació local, sistèmica i el drenatge limfàtic de les toxines acumulades. Es recomanen de 8 a 15 sessions, una per setmana i posteriorment sessions de manteniment.