Benvinguts a CEMES,

CEMES, Centre d’Especialitats Mèdiques, Estètica i Salut, va ser fundat l’any 2006, sota la direcció de la doctora Antònia Jové i està acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb el nº E17917568.

La finalitat de CEMES és oferir els tractaments més adaptats per a cada cas de forma personalitzada, ètica i humana.

Us acollim en un ambient confortable i relaxant, on gaudireu del plaer de cuidar-vos de la manera més natural amb la millor cosmètica i la tecnologia més avançada, en mans de professionals que formen un equip dinàmic amb l’experiència d’anys i en constant formació. Ens apliquem en la constant innovació en tècniques de massatges tradicionals i orientals, en un espai ple d’harmonia i benestar. Intentem oferir als nostres clients els tractaments més avançats i segurs en el mon de l’estètica.

"El nostre objectiu principal és ajudar al benestar personal, tan físicament com psíquicament, de la forma més natural possible."

Us convidem a visitar les nostres instal·lacions per oferir-vos el nostre assessorament i els nostres serveis sense cap compromís.

TRACTAMENT LÀSER O LLUM AFT PER A DEPILACIÓ

L'objectiu de la tècnica és destruïr de manera controlada el pèl corporal.
El tractament consisteix en la destrucció de tota l'arrel del pèl amb un mínim dany del teixit adjacent, mitjançant l'ús d'un feix làser que té una especial afinitat pels melanòcits. Està indicat pel pèl corporal de color bru o negre de qualsevol localització, però no és útil en persones de cabell ros molt clar, pèl-roig o blanc. Serà necessària la repetició del tractament per aconseguir els millors resultats, el número de sessions és variable depenent del tipus de pèl, la seva quantitat, la seva localització, de l'impregnació hormonal i de la fase en que es troba el pèl (essent més efectiu en fase anàgena).

TRACTAMENT LÀSER O LLUM AFT PER LESIONS VASCULARS

El tractament consisteix en la destrucció de forma controlada de les dilatacions vasculars i varícules de la pell amb passos successius del feix de llum làser. El feix de llum làser té una especial afinitat per lesions vermelloses o blavoses, produint un mínim dany en el teixit adjacent. La tècnica està indicada en lesions vasculars de diversos tipus com telangectàsies, angiomes estel·lars i varícules de qualsevol localització i la cuperosis facial.

TRACTAMENT LÀSER PER ESIONS PIGMENTADES

El tractament consisteix en la destrucció de forma controlada de les lesions pigmentades de la pell i dermis superficial mitjançant la utilització d’un aparell làser o llum AFT. El feix de llum làser té una especial afinitat per diversos colors (vermell, blau, verd, negre) produint la destrucció de la lesió amb un mínim dany en el teixit adjacent. La tècnica està indicada en diversos trastorns de la pigmentació (melasma, lentigis, nevus pigmentaris) així com en pigmentacions exògenes (tatuatges). El metge m’ha explicat que per a obtenir millors resultats és necessària la repetició del tractament, depenent el número de sessions del tipus de lesió, del tipus de pigment, del seu tamany i la seva profunditat en la dermis.