Benvinguts a CEMES,

CEMES, Centre d’Especialitats Mèdiques, Estètica i Salut, va ser fundat l’any 2006, sota la direcció de la doctora Antònia Jové i està acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb el nº E17917568.

La finalitat de CEMES és oferir els tractaments més adaptats per a cada cas de forma personalitzada, ètica i humana.

Us acollim en un ambient confortable i relaxant, on gaudireu del plaer de cuidar-vos de la manera més natural amb la millor cosmètica i la tecnologia més avançada, en mans de professionals que formen un equip dinàmic amb l’experiència d’anys i en constant formació. Ens apliquem en la constant innovació en tècniques de massatges tradicionals i orientals, en un espai ple d’harmonia i benestar. Intentem oferir als nostres clients els tractaments més avançats i segurs en el mon de l’estètica.

"El nostre objectiu principal és ajudar al benestar personal, tan físicament com psíquicament, de la forma més natural possible."

Us convidem a visitar les nostres instal·lacions per oferir-vos el nostre assessorament i els nostres serveis sense cap compromís.

CONSULTA DE NUTRICIÓ I DIETÈTICA

Dietes personalitzades (equilibrades i saludables sota control mèdic)
Adaptades a cada pacient segons les seves prioritats, l’estil de vida i l’estat de salut. Cobreix els requeriments d’energia i les necessitats de nutrients essencials. Ofereix un òptim estat de salut. Indicat pel sobrepès i altres patologies.

Dietes proteinades (sota control mèdic)
Mètode personalitzat d’aprimament que té com a objectiu la pèrdua de pes ràpida, efectiva i segura. Redueix la ingesta de greixos i sucres, però, a diferència d’altres dietes aporta la quantitat de proteïnes necessàries pel funcionament de l’organisme i permet que la pèrdua de pes es realitzi a través de la massa grassa. Consisteix en un mètode eficaç i segur per a tractar el sobrepès i la obesitat. Permet el manteniment dels resultats obtinguts a llarg termini.

TRACTAMENT LPG ENDERMOLOGIE LIPOMASSAGE

Teràpia de massatge profund a través de rodets i aspiració, que traccionen la pell i estimulen la circulació sanguínia i limfàtica en profunditat, de tot el cos.
Actua a nivell de les cèl·lules hipodèrmiques on s’acumula la grassa localizada reduint la cel.lulitis . Reafirma teixits, remodela la silueta i disminueix el volum. Millora la qualitat de pell.
Sessions individualitzades i bonus.

TRACTAMENTS REDUCTORS CORPORALS D’ALGUES I FANGS

Embocall corporal amb fangs del mar mort o algues, manta de sudació i massatge reductor de teixits amb olis essencials d’Alquimia.

PRESSOTERÀPIA

Consisteix en un massatge mecànic que a través de pressions, activa el sistema de drenatge limfàtic, per aquelles persones amb problemes de circulació i retenció de líquids. És un bon complement juntament amb altres tractaments per tractar la cel·lulitis, cames cansades, varius i altres problemes circulatoris.

ULTRATONE

Tractament d’electroestimulació corporal. Aparell no invasiu de total seguretat. Utilitza diferents tipus de corrents de molt baix voltatge que tenen com a finalitat la tonificació muscular, la lipòlisis (cremar el greix) a més de treballar cada teixit i sistema. Indicat per combatre la flaccidesa i la cel·lulitis, reafirmar i tonificar els teixits, moldejar el cos, etc.

MASSATGE REDUCTOR (1H o 30 mn)

Massatge reductor localitzat amb olis essencials d’Alquima

VENES FREDES

Tractament drenant , anticel-lulitic i reafirmant, indicat per cel·lulitis , retenció de líquids, cames cansades o doloroses, varius i flaccidesa.

PLATAFORMA VIBRATÒRIA VASCULANT

Plataforma amb vibració de tipus basculant on es poden realitzar múltiples exercicis. Millora la tonicitat muscular. Indicat per a qui desitja millorar la seva pròpia forma física però també en estètica. Dóna sensació de benestar gràcies als efectes particulars de les vibracions. Es recomanen deu minuts, dos o tres cops per setmana.