Benvinguts a CEMES,

CEMES, Centre d’Especialitats Mèdiques, Estètica i Salut, va ser fundat l’any 2006, sota la direcció de la doctora Antònia Jové i està acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb el nº E17917568.

La finalitat de CEMES és oferir els tractaments més adaptats per a cada cas de forma personalitzada, ètica i humana.

Us acollim en un ambient confortable i relaxant, on gaudireu del plaer de cuidar-vos de la manera més natural amb la millor cosmètica i la tecnologia més avançada, en mans de professionals que formen un equip dinàmic amb l’experiència d’anys i en constant formació. Ens apliquem en la constant innovació en tècniques de massatges tradicionals i orientals, en un espai ple d’harmonia i benestar. Intentem oferir als nostres clients els tractaments més avançats i segurs en el mon de l’estètica.

"El nostre objectiu principal és ajudar al benestar personal, tan físicament com psíquicament, de la forma més natural possible."

Us convidem a visitar les nostres instal·lacions per oferir-vos el nostre assessorament i els nostres serveis sense cap compromís.

Tractaments individualitzats adreçats a les persones que per necessitat, salut o benestar requereixin d’aquest servei. El seu objectiu és preservar, restablir, i augmentar el nivell de salut de les persones a fi de millorar les condicions de vida.
A través d’un ampli ventall de tècniques manuals (massatges terapèutics, estiraments, mobilitzacions,etc.) i la teràpia física a través d’IR (infrarrojos) s’obté el manteniment i/o millora de la salut musculesquelètica i les seves lesions com poden ser:
- contractures musculars, fatiga o dolor muscular.
- Disminució de la mobilitat articular o de l’equilibri,
- Tensions miofascials que poden provocar cefalees o vertígens.
- Cervicàlgies, lumbàlgies, dorsàlgies.
- Tendinitis, esquinços, distensions, etc.