La Mascara LED emet l'energia en forma de llum amb tres colors diferents, cada un d'ells per cobrir cada  necessitat cutanea.

Potencia el resultat de qualsevol tractament facial.

S'utilitza per estimular el col.làgen i elastina, millorar la cuperosis, hiperemia facial, acne, pells apagades, estressades.

Més lluminositat i vitalitat.

Neteja profunda de la pell, amb eliminació de toxines i impureses. L’utilitzem també com a preparatori per a qualsevol dels nostres tractaments facials.

 

Tractament facial per a pells deshidratades a base d'àcid hialurònic, principis actius naturals compostos per glúcids, àcid urònic, rics en potassi, magnesi i calci que contribueixen a mantenir la funció de barrera cutània. Hidratació immediata i duradora.

Tractament a base d'extractes purament naturals de biologuique recherche . Teràpia intensiva que millora l'elasticitat i il·lumina la pell. Regenera, nodreix i hidrata en profunditat. Alta cosmètica natural.

Tractament antioxidant, antienvelliment, regenerador i hidratant. Aporta lluminositat a la pell. Indicat per a tot tipus de pell , en especial per a les cetrines i apagades.

Tractament de renovació cel·lular amb àcid glicòlic, ideal per pells amb sequetat crònica, amb pigmentacions irregulars, pells impures, arrugues i pells apagades.

Programa avançat redensificador i reafirmant d'efecte lífting que moldeja els volums facials. La pell es mostra més ferma i l'oval es reequilibra al mateix temps que les arrugues es difuminen i el rostre s'allisa.

Tractament indicat per equilibrar les tres causes principals que fomenten l'aparició de lesions a la pell : la hiperseborrea , la hiperceratosi i la proliferació bacteriana. Es realitza una neteja en profunditat del fol·licle piló sebaci i es disminueix la hiperceratosi , amb l'exfoliació profunda de l'estrat corni , alhora que disminuïm la proliferació bacteriana.

Cura holística de la pell, a través de productes naturals. Indicat per a pells amb signes d'envelliment i d'estrès, marcades per un patiment emocional. Cuida i protegeix la pell davant l'oxidació cel·lular. Aporta benestar mental i emocional.

El millor secret per a una pell perfecta i saludable en rostre, coll i escot. Ritual inspirat en la polinèsia que consisteix a rejovenir la pell, combatre l'envelliment i reparar les problemàtiques cutànies que apareixen amb el pas del temps. Sent les fragàncies de la flor de tiaré i fruits exòtics sobre la teva pell. Redueix les arrugues i signes d'expressió.